Ontwikkeling

ontwikkelen.svg

Bouwen begint met ontwikkelen. Kansen zien én grijpen. Innoveren.

De behoefte aan woonruimte is groot. Maar ook de behoefte aan vernieuwing en duurzaamheid. En daar spelen wij graag op in.

Aannemersbedrijf De Boer ontwikkelt al jarenlang woningen, appartementen en bedrijfspanden.
Met onze jarenlange expertise op het gebied van ontwikkeling, zorgen wij voor een naadloze aansluiting tussen omgeving en gebruikers. Wij denken met onze (toekomstige) opdrachtgevers mee en zijn flexibel en doortastend
in onze aanpak. Het eindresultaat is een kwalitatief, mooi en functioneel project, doordacht en toekomstbestendig. Vooruitstrevend en innovatief.

Toekomstbestendig onwikkelen

Duurzaamheid vinden we belangrijk. Dus willen we ontwikkelen met oog voor mens en maatschappij zodat toekomstige generaties er nog jarenlang van kunnen genieten. Zowel in de ontwerpfase, de bouwfase, de gebruiksfase als bij de sloop houden we rekening met de gevolgen voor de natuur en het milieu. Dit kan doordat we kiezen voor milieuvriendelijke bouwwijzen en recyclebare materialen. Een toekomstbestendig ontwerp zorgt ervoor dat een gebouw energiezuinig gebruikt kan worden. Maar ook dat het gebouw later makkelijk aan te passen is aan de wensen van (nieuwe) gebruikers.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer