Kwaliteit

bouwen.svg

Waar vind ik een goede betrouwbare aannemer?

Het algemene beeld van een aannemer is niet altijd even positief. Mensen denken vaak dat aannemers altijd langer bezig zijn met de klus of dat de kosten veel hoger uitvallen dan was afgesproken. Elke opdrachtgever worstelt dan ook met de vraag: ‘Waar vind ik een goede en betrouwbare aannemer?’.
Dat antwoord hebben we voor u: die vindt u hier!
Kwaliteit

Wij doen er alles aan om eventuele vooroordelen om te zetten naar vertrouwen en tevredenheid. Door gewoon ons werk goed te doen. Door continu in nauw contact te blijven met u als klant. Door mee te denken, maar ook eerlijk en realistisch te zijn. Dat begint met een goede inventarisatie en vastlegging van de werkzaamheden, zodat we deze nauwkeurig kunnen calculeren en een realistische begroting kunnen opstellen.
Wij beloven u een faire prijs en een haalbare tijdplanning, dus geen nare verrassingen of onverwachte kosten achteraf. Daar mag u ons op afrekenen.

Deze mooie belofte doen we niet zomaar. Aannemersbedrijf de Boer Steenwijk mag zich, sinds augustus 2022, ISO-gecertificeerd noemen. Een forse toegevoegde waarde voor onze bedrijfsvoering, waar wij heel erg trots op zijn en waar u als klant profijt van hebt.

5871.jpg   ISO 9001:2015 

Wij werken conform ISO 9001. De certificering heeft ons geholpen inzicht te krijgen in de belangrijkste processen en deze te optimaliseren. Alle taken en verantwoordelijkheden in de organisatie zijn vastgelegd. Met behulp van de Plan-Do-Check-Act-cyclus (PDCA-cyclus) wordt continu gewerkt aan verbetering van de interne organisatie. Dit komt tot uiting in de kwaliteit van onze dienstverlening en de hoge betrokkenheid van onze medewerkers.

ISO 9001 helpt ons ook om goed in te spelen op meerdere factoren waarmee wij te maken kunnen krijgen, denk aan risico's, bedreigingen, verwachtingen en toekomstige behoeften. Wij denken vooruit om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.
 

Profiel

 

Voldoen aan wet- en regelgeving
Als klant doet u het liefst zaken met bedrijven die netjes binnen de lijntjes werken, zoals het hoort. De ISO 9001:2015-certificering toont aan dat Aannemersbedrijf De Boer Steenwijk voldoet aan de geldende wetten en regels. Nou, dat geeft een gerust gevoel toch?

Actueel

5869.jpg    ISO 14001

Ook het certificaat ISO 14001 is in 2022 behaald: dé internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. De basis voor dit systeem is ook weer de de 'plan-do-check-act' cyclus (PDCA). Het richt zich specifiek op het beheersen en verbeteren van onze prestaties op milieugebied. Hierbij staan twee belangrijke uitgangspunten centraal: voldoen aan wet- en regelgeving en het beheersen van milieurisico's.

5937.jpg    VCA **

Aannemersbedrijf De Boer Steenwijk was al jaren VCA**-gecertificeerd en deze kwalificatie hebben we in 2022 opnieuw behaald. Het certificaat geeft aan dat de organisatie in staat is om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren. Als opdrachtgever mag u erop vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen.
 

Actueel

3 certificeringen in 1 keer: daar zijn we trots op!

Actueel

Het resultaat

Kwaliteit is dus waar het om draait bij Aannemersbedrijf De Boer Steenwijk en daar mag u ons ook op afrekenen. Mooie projecten afleveren, veilig en gestructureerd werken én tevreden klanten: dat is wat we willen. Onze certificeringen helpen daarbij. Het resultaat is de realisatie van vele mooie projecten: alle bouwwerken waar we trots op zijn!

Bekijk onze projecten >

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer