Van ontwerp tot oplevering

Naar eigen wens realiseren wij voor de woningbouw het gehele project, van logistiek advies voor het ontwerp tot aan de oplevering. Uiteraard is hierbij ook het teken- en vergunningstraject inbegrepen zodat wij u als klant volledig ontzorgen.

Werkwijze

Binnen ons bedrijf is het vanzelfsprekend dat u als klant altijd centraal staat, vanaf het allereerste contact. Op basis van uw wensen en financiële middelen maken wij een projectplan. We starten samen met een haalbaarheidsonderzoek om te bekijken de mogelijkheden zijn binnen de opgestelde eisen. Daarna gaan we aan de slag met de tekeningen en calculatie. Hierin werken we transparant en in samenspraak met de klant. Zodra de tekening definitief is goedgekeurd, is het mogelijk dat wij de vergunningsaanvraag voor u gaan indienen bij de betreffende gemeente. Voor de uitvoering stellen wij een vast projectteam samen, zij zullen het gehele bouwproces begeleiden.

Iedere woning is uniek

Standaard woningen bestaan naar onze mening niet. Iedere klant is anders en heeft zijn eigen wensen en middelen. Wij maken daarom graag op basis van uw wensen en middelen een ontwerp op maat.

Gastenverblijf Nieuwbouw

Voorbeelden van een aantal gerealiseerde projecten. 

 

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.