Als aannemer voor bedrijfsgebouwen leveren wij bedrijfshallen zowel in het Astron staalbouwsysteem als in traditionele staalbouw. Iedere toepassing is immers weer anders en vraagt om een specifieke oplossing. Astron staalbouwsystemen is vooral geschikt bij overspanningen groter dan 20 m. Astron maakt vrije overspanningen tot 100 m mogelijk bij spantafstanden tot 12 m. Daarnaast is er bij Astron keus uit meerdere wand- en daksystemen. Economisch gezien genieten Astron bedrijfshallen de voorkeur bij oppervlakken van meer dan 1000 m2.

Astron, de grootste hallenbouwer in Europa, heeft de gedurende haar bestaan meer dan 30.000.000 m² aan bedrijfshallen geproduceerd! Gezien hun industriële productie bent u gewaarborgd van een hoge kwaliteit en door hun grote capaciteit kunt u rekenen op een korte levertijd.

Door hun ver doorgevoerde standaardisatie heeft Astron staalbouwsystemen een krachtig computerprogramma kunnen ontwikkelen, waarmee snel gecalculeerd kan worden. Met een summier eisen pakket, kunt u vlot een prijsindicatie voor uw bedrijfshal van ons verwachten!
Het is o.i. dan ook niet noodzakelijk om in het voorstudie stadium al architecten en constructeurs in te schakelen en te bekostigen!
Mochten onze inspanningen voor u leiden tot een verdere samenwerking dan worden alle constructie tekeningen en berekeningen van uw bedrijfshal door ons aangeleverd.

Heeft u al een uitgewerkt ontwerp dan kunt u ons altijd vragen of en tegen welke prijs uw bedrijfshal in Astron uitgevoerd kan worden.

Mochten onze inspanningen voor u, leiden tot een verdere samenwerking dan worden alle constructie tekeningen en berekeningen van uw bedrijfshal door ons aangeleverd.

Heeft u al een uitgewerkt ontwerp dan kunnen wij u, op korte termijn, eventueel een alternatief voor uw bedrijfshal in Astron aanbieden.

 

Boso Sneek
bedrijfspand met kantoor te Sneek
zoer frontaal
bedrijfspand te Steenwijk