De klant staat centraal

Klantgerichtheid, daar staan wij voor. Bij E. de Boer & Zn. aannemersbedrijf BV staat u vanaf het begin in het middelpunt. Wij luisteren naar u en verplaatsen ons in uw situatie. Iedere klant krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Door onze jarenlange ervaring is degelijk vakmanschap en kwaliteit een vanzelfsprekendheid. E. de Boer & Zn. aannemersbedrijf bestaat al meer dan 70 jaar (3e generatie) en heeft daardoor veel ervaring in de bouwwereld.

Wie zijn wij?

E. de Boer en Zn. aannemersbedrijf is gevestigd in Steenwijk. Ons team bestaat uit circa 15 handige en ervaren vakmannen, die graag de handen uit de mouwen steken. Sinds 1990 hebben de broers Henk en Gerard de Boer het stokje overgenomen en zijn zij de trotse eigenaren van het familiebedrijf. 

Aannemersbedrijf E. de Boer

Werkzaamheden

We zijn actief op verschillende gebieden in de bouw en verbouw-
wereld. Onze werkzaamheden lopen uiteen van  nieuw- en verbouw van woningen, renovatiewerk, utiliteitsbouw, (24-uurs) service en onderhoud.

Ons bedrijf is aangesloten bij:

de Stichting Bouwgarant

  • Bouwend Nederland
  • Achmea Schadeservice,
  • Stichting Woningborg

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en zijn wij uiteraard in het bezit van het VCA** certificaat.

Stichting Bouwgarant

De BouwGarant-aannemer moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen en moet zich houden aan klantgericht gedragsregels. Omdat de BouwGarant-aannemer moet beschikken over de juiste diploma’s en aantoonbare ervaring, is de consument verzekerd van vakmanschap. Ook hoeft de opdrachtgever niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de BouwGarant-aannemer; Afspraken worden schriftelijk vastgelegd en de noodzakelijke verzekeringen zijn afgesloten. Ook hanteert de BouwGarant-aannemer een vaste procedure voor de behandeling van klachten. Indien aannemer en klant er desondanks niet uitkomen, kan er een beroep gedaan worden op de BouwGarant Service desk, die zal bemiddelen om tot een voor beide partijen bevredigende oplossing te komen.

VerBOUWgarantie
BouwGarant-aannemers bieden hun klant nog een extra zekerheid: de VerBOUWgarantie. Dit exclusieve BouwGarant product biedt ondermeer een garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Voor de VerBOUWgarantie wordt een kleine premie in rekening gebracht die afhankelijk is van de aanneemsom. De Vereniging Eigen Huis beveelt deze verzekering aan bij haar leden.

De Stichting Woningborg

De naam van de bekende GIW-garantie (Garantie Instituut Woningbouw) is al lang niet meer actueel. Lopende garantiecertificaten bleven gewoon geldig, maar nieuwe worden er niet meer afgegeven. Gelukkig zijn verschillende alternatieven. Woningborg NV is een goed alternatief. Aannemersbedrijf E. de Boer & Zn. is aangesloten bij Woningborg NV.

Woningborg NV, SWK en Bouwfonds nemen de taken en verplichtingen van het GIW over. Deze organisaties zetten de waarborgen dus voort. Daaronder valt ook een laagdrempelige arbitrageprocedure. Al meer dan 30 jaar verstrekt Woningborg NV waarborgcertificaten aan kopers van nieuwbouwwoningen. Maar Woningborg NV is meer dan certificering alleen. Het geeft ook technische, financiële en juridische adviezen op het gebied van woningbouw.

Certificaat Maatschappelijke ondernemers

ISO 26000 kan worden opgevat als een kapstok of een gestandaardiseerde leidraad aan de hand waarvan bedrijven een MVO profiel op kunnen maken en vervolgens een MVO beleid kunnen opstellen.

Door middel van de ISO 26000 is het mogelijk voor bedrijven om op een praktische manier met MVO aan de slag te gaan. Het uiteindelijke doel van MVO en ISO 26000 is het zo groot mogelijk maken van de bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Iedere instelling bepaalt echter zelf, in samenwerking met de stakeholders, het gewenste ambitieniveau en de planning van de uitvoering.

MVO Assurance